ROMANTISKE SVINDEL HISTORIER

Dette er en side med linker til ulike romantiske svindel historier. Det er både norske og amerikanske historier. Du kan også sjekke historier fra romancescam.org. Jeg viser deg romantiske svindel historier her og samtidig ønsker jeg at du skal vite at det er veldig mange slike historier. Er du blitt svindlet så skal du vite at du er ikke alene.

«Karina» forelsket seg i en oljearbeider

Hun har kontakt med Phillip Foster i ett år og i løpet av den tiden tømte hun sin egen og barnas kontoer, lånte på huset og tok opp dyre kredittlån for at han skulle komme til Norge. En mann hun aldri hadde møtt.

Linda blir truet på livet når hun ikke vil betale

Hun sier dette til nrk.no:

«-Hvis jeg gikk til politiet eller ambassaden, sa de at det var fare for mitt og barnas liv. De kom med stadig nye krav. Jeg ble syk, stengte meg inne og kuttet ut all omgang med mine venner. Bare jeg hørte et helokopter, trodd jeg noen var etter oss. Jeg var ganske paranoid til slutt.»

Les hele historien ved å trykke på linken under:

Forelsket i en svindler

 

 

7 kvinner anmelder en norsk mann for bedrageri

Den 30-årige mannen har blitt kjent med kvinnene på dating siden «sukker» og skal ha bedt disse kvinnene om å låne han penger. Tilsammen gjelder de sju tilfelle bedrageri for fem millioner kroner.

Les hele historien ved å trykke på linken under:

Nordmann pågrepet i Sverige etter dating-svindel

 

 

En 40 årig velutdannet kvinne med en god jobb blir svindlet av nettkjæresten

Hun sier dette til vg.no etter å ha blitt svindlet for mange hundre tusen kroner:

«-Jeg blir sint når folk mener ofre for svindel kan skylde på seg selv. Dette skjer oppegående mennesker i godt betalte jobber. Dette er ran i sin enkleste og simpleste form, med manipulasjon av ensomhet som våpten, som en jeg kjenner sa det så fint en gang.»

Les hele historien ved å trykke på linken under:

Svindlet for flere hundre tusener av nettkjæresten

 

 

209 nettdatere svindlet for hele 280 milloner kroner

Rådgiver Anne Dybo fra Økokrim sier dette:

«-Alle kan i utgangspunktet bli svindlet, vi ser ofre som er både leger og prester. Fellesnevneren er ofte at man er i en sårbar livssituasjon og har liten digital forståelse.»

Les hele historien ved å trykke på linken under:

209 norske nettdatere ble svindlet for 280 millioner kroner

 

 

Rita Grimestad dømt til 10 års fengsel for narkotikasmugling

Timothy fortalte Rita at han eide en lukusyacht som han ønsket å selge. Båten skulle han få 24 millioner dollar for, og de pengene ville han dele med sørlandskvinnen. Det var bare det at båten måtte repareres og han trengte penger til det. Etter flere pengekrav hadde hun sendt 600 000 kroner tilsammen

Rita reiste til Equador for å møte Timothy Roberts, men traff han aldri.

Les hele historien ved å trykke på linken under:

Narkodømte Rita Grimestad på 51 år

 

 

60 årig mann svindlet for alle sparepengene sine

Han forelsket seg i en amerikansk dame som for tiden bodde i Nigeria og holdt på med et stort byggeprosjekt. Hun hadde også en mindreårig datter.

Hun spurte om han kunne tenke seg å investere penger i byggeprosjektet. Han gikk med på det og betalte 3000 kroner til vedlikehold av en gravemaskin og som sikkerhet skulle han få pant i gravemaskinen. Det var starten på pengeoverføringene. Til slutt hadde han sendt henne 700 000 kroner før han oppdaget at det var svindel.

Du kan lese hans historie ved å trykk på linken nedenfor:

Jeg var som hypnotisert