BLI STERKERE, SMARTERE, KLOKERE

Like etter at jeg ble svindlet begynte jeg å tvile på både meg selv og meningen med å være her på jorden. Før dette skjedde så hadde jeg forlatt min samboer etter å ha bodd sammen med han i fem år og vært alene noen måneder. Kanskje jeg skulle ha gitt meg selv litt mere tid før jeg begynte å date igjen, men samtidig så var jeg ferdig følelsesmessig med han da jeg bestemte meg for å flytte ut og begynne igjen for meg selv.

Jeg følte jeg lærte mye av samboerforholdet mitt, og fant blant annet ut at jeg ønsket mere kjærlighet i livet mitt med en mann som matchet meg bedre. Jeg hadde et sterkt ønske om at det skulle ta mere av og det var kanskje derfor jeg kom i kontakt med min svindler, som kalte seg for David Joe Holley. En amerikansk soldat som tilsynelatende oppholdt seg i Damaskus, Syria på den tiden jeg ble kjent med han.

Jeg forelsket meg hodestups i denne mannen, som jeg aldri fikk se en eneste gang. Jeg kom i en situasjon hvor jeg begynte å stole hundre prosent på en totalt fremmed mann. Det rare er at han ikke føltes fremmed da jeg hadde kontakt med han. Jeg følte det i hjertet at han var min soul mate, han jeg skulle leve resten av mitt liv med. Helt til det ikke føltes slik, da han ikke kom til Norge den helgen han sa han skulle komme. Da var han ikke min soul mate lenger, da var han noe helt annet. Han var blitt til en mann jeg hatet intenst for en periode.

Jeg hatet meg selv også, og var ganske langt nede. Jeg følte meg som en idiot og forstod ikke hvordan jeg kunne være så dum. Jeg vil med hånden på hjertet si at tiden som fulgte ble en stor prøvelse for meg. Jeg sank ned i selvmedlidenhet og depresjon, og hadde ingen vilje til å motivere meg selv til å stå opp om morgenen.

Helt til jeg en dag fant ut at dette ville jeg ikke lenger. Jeg ble rett og slett lei av meg selv og min bedrøvelige situasjon. Jeg ville gjøre noe med dette, ikke gi opp og la drømmene mine renne ned i vasken. Jeg hadde noe i meg som var sterkt og levende og som jeg ville gi et uttrykk. I tillegg til det ville jeg inspirere andre som hadde gått i samme fella som meg. Kanskje også advare andre som stod i fare for å gjøre samme feil som meg.

Jeg startet denne nettsiden kanskje en uke etter at jeg var ute av svindelen, nøyaktig den 21 april. Så det gikk altså ikke lang tid fra jeg var helt ute av svindelen til jeg begynte med denne nettsiden. Jeg har holdt på i tre måneder nå, og er veldig stolt av alt jeg har gjort så langt. Jeg har delt historien min med nettavisen og leserne der, pluss at flere andre aviser har publisert artikkelen min. Jeg har også blitt intervjuet av Norske Ukeblad, og artikkelen kommer på trykk i begynnelsen av august 2018, tror jeg.

Selv om jeg veldig tidlig bestemte meg for å lære av dette, så har jeg opplevd tunge dager i etterkant. Jeg har følt på kjærlighetssorg og fått masse utfordringer på grunn av all gjelden jeg opparbeidet meg. Det som har hjulpet meg er gode venner som har støttet meg gjennom denne tunge tiden, og i tillegg til dette var jeg så heldig å få være med på kurs som handlet om å lære seg selv bedre å kjenne. Jeg tror ikke jeg hadde greidd meg så bra hadde det ikke vært for dette kurset pluss at jeg fikk være med på fem inquires nå i sommer.

Ved at jeg gjorde dette akkurat i den tiden da jeg hadde det som verst, greidde jeg å finne min egen styrke og ble jordet. For første gang i livet mitt opplevde jeg å få kontakt med den lille jenta i meg. Det var en helt fantastisk opplevelse.