Om å være mere synlig

Tove Løken

Jeg ble offer for svindel i en periode fra november 2017 til april 2018 og tapte rundt 400 000 kroner til mest trolig en kriminell organisasjon i Ghana. Da bestemte jeg meg for å opprette en nettside og fortelle om mine opplevelser og erfaringer for å hjelpe andre ofre. I tillegg til dette publiserer jeg innlegg om dating svindel og gir tips til hvordan overleve en sånn type svindel.

2 Responses

 1. Marit sier:

  Jeg prøver også å bli fargerik, men føler så veldig på dette å stikke seg ut! Jeg jobber veldig med å utfordre meg selv og håper jeg sakte men sikkert blir tøffere.
  Har begynt med å kjøpt noen plagg fra Gudrun Sjøden – de er iallfall fargerike!

  • Tove Løken sier:

   Hei, Marit

   Jeg syns at den måten du jobber med å utfordre deg selv på gir mening. Ta det steg for steg sånn at du kan implementere den nye måten å være på sakte, sånn at den delen av deg som syns det er vanskelig å stikke seg ut får en mulighet til å endre seg. Det er en del av meg som blir veldig urolig og utrygg når jeg kler meg mere fargerikt og blir mere synlig, men jeg har en god dialog med den delen og gir den mye støtte og oppmuntring. Da fungerer det. Du vil naturligvis føle på mye uro, nervøsitet og utrygghet i starten, men hvis du fortsetter med å utfordre deg selv så vil det bli mer og mer naturlig for deg å gjøre det. Det blir en integrert del av det.

   Takk for tipset med Gudrun Sjøden forresten. Jeg har sett på nettsiden hennes, og liker at plaggene er økologiske. Jeg opplever dem også som solide og vakre plagg.

   Lykke til videre med å utfordre deg selv og gå ut av komfortsonen din. Dette klarer du veldig bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *