Under huden til en svindler

Tove Løken

Jeg ble offer for svindel i en periode fra november 2017 til april 2018 og tapte rundt 400 000 kroner til mest trolig en kriminell organisasjon i Ghana. Da bestemte jeg meg for å opprette en nettside og fortelle om mine opplevelser og erfaringer for å hjelpe andre ofre. I tillegg til dette publiserer jeg innlegg om dating svindel og gir tips til hvordan overleve en sånn type svindel.

4 Responses

 1. Evy Sørli sier:

  Tusen takk for gode råd snille du! Mvh Evy Sørli

 2. Evy Sørli sier:

  Hei . Så flott at du står frem og gir kjærlighets svindel et ansikt….tøff dame er du! Jeg har selv nylig oppdaget at jeg har blitt svindlet for mange hundre tusen…..manipulert til å ta meg opp lån da personen snart skulle være hjemme og gjøre opp for seg! Jeg kan selvfølgelig ikke leve med så mye gjeld, har du noen råd om hvem som kan hjelpe meg, NAV, namsmann etc! Veldig takknemmelig for svar! Evy

  • Tove Løken sier:

   Hei, Evy

   Så leit at du har blitt utsatt for svindel. Det er alltid trist når noen har kommet i økonomiske utfordringer pga dette. Jeg vil sende deg informasjon til hvem som kan hjelpe deg:

   Hvis du har opplevd å komme i økonomiske problemer ta kontakt med en gjeldsrådgiver så fort som
   mulig. Det finnes gratis tjenester, og en av dem er gjeldskrisetelefonen.
   Tlf.nr: 22 20 19 99
   Du kan også ringe Nav rådgivningstelefon tlf.nr: 55 55 33 33
   Begge disse instansene er altså gratis. Det finnes flere gjeldsrådgivere du kan ringe, men husk at det
   koster penger for å bruke dem.

   Det var det første jeg gjorde, jeg tok kontakt med gjeldsrådgiveren som er outsourset av Nav. Han ga meg fine råd. Det vil jeg råde deg til å gjøre, så forteller han/hun deg hva som vil skje fremover med gjelden din.

   Håper det var et tilfredsstillende svar. Ta gjerne kontakt via mail eller telefon for mere informasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *