En kjærlighetssvindler er blitt arrestert i Nigeria

Det er «The Nigeria Economic and Financial Crime Commission (EFCC)» som har arrestert og stilt for retten Oke Omoniyi Benjamin, 33. Det påstås at han er involvert i Internett bedrageri, og har også svindlet så mange som 1000 utlendinger for penger gjennom ulike ordninger i tillegg til kjærlighetssvindel.

I rapporten om han står det at han brukte pengene til å kjøpe to biler, og han eier også en skjønnhetssalong. Operatørene fra kommisjonen (EFCC) har lykkes å gjenvinne en Acura TL, 2010 og en Lexus ES, 300, 2002 modell, to bærbare datamaskiner, to mobiltelefoner, forfalskede dokumenter, og noen utenlandske sjekker.

 

En av de sakene han er blitt anmeldt for i rapporten er:

At han rundt den 27. april 2018 hadde intensjon om å svindle for en sum på hele 1. 450, 000 Canadiske millioner dollar fra Ms. Joan Derk, en Canadier, ved å feilaktig presentere seg som en «Sersjant Johnson» fra amerikansk marine og at pengene var nødvendig i forberedelsen av bryllypet med henne.

Benjamin har erkjent seg ikke skyldig. Han vil være i fengsel til saken hans kommer for retten den 13. og 27. november 2018.

I artikkelen stod det at pengene og eiendelene er tatt over av EFCC og er ikke forventet å bli gitt tilbake til ofrene. Det stiller jeg spørsmålstegn til. Hvorfor får ikke ofrene tilbake det som er blitt fratatt dem? Det stod det ingenting om i artikkelen.

Denne arrestasjonen er en av de største indviduelle (ikke-kartelle )svindler arrestasjoner når det gjelder penger som er svindlet fra individuelle ofre.

Kilde:

Romancescamsnow.com

 

Tove Løken

Jeg ble offer for svindel i en periode fra november 2017 til april 2018 og tapte rundt 400 000 kroner til mest trolig en kriminell organisasjon i Ghana. Da bestemte jeg meg for å opprette en nettside og fortelle om mine opplevelser og erfaringer for å hjelpe andre ofre. I tillegg til dette publiserer jeg innlegg om dating svindel og gir tips til hvordan overleve en sånn type svindel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.