Når man bare stanger i veggen

I dag har jeg vært en tur på et lite fjell. Jeg vet ikke hva man skal kalle det når det ikke er så høyt oppe, en haug kanskje. Uansett, det er et poeng her. Da jeg kom til toppen møtte jeg på et par sommerfugler som var helt like i fargen. Jeg syns det var veldig vakre, og jeg har også veldig sans for disse flotte skapningene.

Disse to sommerfuglene hadde en slags kommunikasjon på gang. Noen ganger så det ut som om de berørte hverandre. Vet naturligvis ikke hva de var opptatt av, men det er jo fullt mulig å fantasere seg fram til det. For meg så det ut som om de kranglet om noe. Eller kanskje de var kjærester og hadde en vanlig interaksjon med hverandre. Jeg vet ikke så mye om sommerfugler, bare at de er vakre. Kanskje de spiser hverandre etter å ha vært intime for alt jeg vet. Eller er det en slags edderkopprase som gjør det.

Uansett så våknet romantikeren i meg. Selv om jeg er blitt lurt fordi jeg trodde på at det fantes en spesiell mann der ute for meg så er ikke den delen av meg død. Jeg føler fortsatt på at det er noen der for meg, og ikke bare en, men jeg tror det er flere som ville passe for meg også. Jeg tror på teorien om soul mates, at det er menn som vil matche meg. Jeg fikk en veldig god følelse av denne opplevelsen.

 

Jeg stanger ikke i veggen lenger

Jeg føler også at etter å ha blitt svindlet så har jeg lært noe som jeg kan ta med meg videre i livet mitt. Det handler om mine valg. Jeg stiller spørsmålstegn til hvorfor jeg valgte å ta kontakt med en mann jeg aldri fikk se. Vi skrev mail til hverandre og vi chattet, men det var veldig sjelden vi snakket på Skype. I tillegg til dette så var det bare han som så meg. Så jeg har brukt mye tid til å reflektere rundt det som skjedde.

For meg er det viktig at jeg lærer noe av dette, slik at neste gang jeg dater så vil det bli en helt annen opplevelse. Dette er hva jeg har lært:

  • Jeg vil ikke ha langdistanseforhold. Han skal ikke bo lenger unna enn at vi kan møtes over en kopp kaffe en dag
  • Når vi ikke er sammen vil jeg snakke med han på whatsapp eller skype for å ha mulighet til å se han
  • Jeg vil følge godt med om det han sier samsvarer med det han gjør
  • Det er viktig at han behandler meg med respekt

Det er masse andre punkter jeg kan nevne, men jeg tar kun med de viktigste for meg nå. Disse punktene har kommet etter min opplevelse med David Joe Holley, eller la oss kalle han for min svindler. David’s profil er jo stjålet og misbrukt. Jeg er blitt mere skeptisk og mere kritisk til menn i ettertid. Det er naturlig vil jeg tro, men det betyr absolutt ikke at jeg tar alle menn over en kam. Jeg gir de en mulighet for å vise hvem de er. Det som er annerledes for meg er at jeg aksepterer ikke bullshit lenger. «No more being just nice and people-pleasing for me no thank you.»

Så på den måten så har noe positivt fått vokse seg frem på grunn av denne spesielle hendelsen jeg gikk igjennnom fra slutten av november i 2017 til slutten av april i 2018.

Jeg hadde helt andre følelser ikke så lenge etter svindelen. Det kan du lese mer om ved å klikke på linken under.

Du kan lese om mine tanker her!

Har du noen tanker om dette innlegget hører jeg gjerne fra deg. Har du selv vært utsatt for og/eller svindlet eller kjenner du noen som er blitt det? Skriv gjerne i kommentarfeltet under eller ta kontakt med meg hvis ønskelig.

Tove Løken

Jeg ble offer for svindel i en periode fra november 2017 til april 2018 og tapte rundt 400 000 kroner til mest trolig en kriminell organisasjon i Ghana. Da bestemte jeg meg for å opprette en nettside og fortelle om mine opplevelser og erfaringer for å hjelpe andre ofre. I tillegg til dette publiserer jeg innlegg om dating svindel og gir tips til hvordan overleve en sånn type svindel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.