Å finne styrke, kraft og mot til å gå videre i livet

Denne nettsiden skal være et sted hvor du kan teste deg selv om du er i kontakt med en svindler, eller hjelpe deg til å bryte kontakten med en svindler eller finne svar på spørsmål som for eksempel:

Hvorfor ble nettopp jeg svindlet?

Hvorfor greidde jeg ikke å kutte kontakten med min svindler?

Hvordan skal jeg greie å mestre hverdagen min?

Hvordan kan jeg hjelpe en som er blitt svindlet?

Hvorfor føler jeg så mye skam etter å ha blitt svindlet?

Det skal også være et sted hvor du kan lese om svindel for å prøve å forstå deg selv bedre. I tillegg til alt dette er jeg spesielt opptatt av hva som skjer i etterkant av en svindel. Det er ikke så lett å bryte ut av forholdet til en mann/kvinne som svindler, hvis man først har blitt forelsket i mannen/kvinnen. I tillegg er det mange som ikke vil be om hjelp til å heale kjærlighetssorgen som oppstår i ettertid, fordi de føler seg for skamfulle og vil ikke be om hjelp.

Men har du nå greidd å finne frem til denne nettsiden, vil jeg at det skal være et sted hvor du kan få råd og tips om hvordan du kan heale deg selv. Jeg vil også det skal være et sted hvor du kan vokse på den nye utfordringen du har fått i livet ditt. Jeg tror det er mulig å komme ut av denne opplevelsen med nye tanker om livet og hvordan man skal leve det, hvis man er åpen for å gjøre nettopp det.

Hvis man lykkes med det, vil man finne ut at man har både styrke, kraft og mot til å gå videre i livet og til og med lære noe av det som er både positivt og optimistisk for fremtiden. Det er det jeg ønsker for deg.

Jeg har skrevet et innlegg om hvorfor det er viktig å aldri snakke ned seg selv. Du kan klikke på linken under for å lese og kanskje få gode tips du kan bruke i hverdagen. Jeg ønsker deg alt godt i livet ditt og lykke til.

6 gode grunner for hvorfor du aldri skal snakke ned deg selv