Mandag den 4 Februar – Realitetene siger innover meg

Tove Løken

Jeg ble offer for svindel i en periode fra november 2017 til april 2018 og tapte rundt 400 000 kroner til mest trolig en kriminell organisasjon i Ghana. Da bestemte jeg meg for å opprette en nettside og fortelle om mine opplevelser og erfaringer for å hjelpe andre ofre. I tillegg til dette publiserer jeg innlegg om dating svindel og gir tips til hvordan overleve en sånn type svindel.

2 Responses

  1. Irene sier:

    Du er en kriger Tove. Trist å høre at kjæresten din har blitt eks-kjæreste. Bruk tiden fremover til å sette pris på deg selv, kjenne på stoltheten av å være deg, rett og slett bli glad i deg selv og kjenne på følelsen av at du er nok og mer enn bra nok. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *