Hvordan evne å stå i ubehag når det stormer som verst rundt deg?

Tove Løken

Jeg ble offer for svindel i en periode fra november 2017 til april 2018 og tapte rundt 400 000 kroner til mest trolig en kriminell organisasjon i Ghana. Da bestemte jeg meg for å opprette en nettside og fortelle om mine opplevelser og erfaringer for å hjelpe andre ofre. I tillegg til dette publiserer jeg innlegg om dating svindel og gir tips til hvordan overleve en sånn type svindel.

3 Responses

 1. Kanskje jeg også ska lese den. Det er ju en clock man får når man opplever dette. Det er ju også samma reaksjoner som når någon nære person dør. Det tar tid og det finnes inga klare grenser før dessa perioder. Det veksler. Men det hjelper at kjenne til dem!
  Jeg er enig i at uansett må man nyte fokus!!!! Men bara det jan væra en process før sig selv! Stoffa og dyna kan vara veldigt fristende!!!!!
  Jeg selv skriver en del på » hemmaplan» før at arrestere mig samt bruker kroppen mye. Det hjelper mig!

  • Tove Løken sier:

   Ja, der tror jeg du har rett, Yvonne, at det ikke finnes klare grenser for når disse periodene er, at det veksler. Jeg er glad for at du har funnet din måte å jobbe med ubehaget på, at det hjelper deg. Lykke til videre og kom gjerne innom flere ganger på nettsiden min for å lese mere om temaer som opptar deg.

  • Tove Løken sier:

   Jeg er glad du har funnet nyttige verktøy som hjelper deg til å bearbeide det som skjedde med deg. Og det er jo som du sier, sorg tar tid og man vet ikke alltid hva man føler. Det er glidende overganger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *