Kvinne dømt for svindel av 17 norske menn

Tove Løken

Jeg ble offer for svindel i en periode fra november 2017 til april 2018 og tapte rundt 400 000 kroner til mest trolig en kriminell organisasjon i Ghana. Da bestemte jeg meg for å opprette en nettside og fortelle om mine opplevelser og erfaringer for å hjelpe andre ofre. I tillegg til dette publiserer jeg innlegg om dating svindel og gir tips til hvordan overleve en sånn type svindel.

2 Responses

  1. meg sier:

    hei, jeg kjenner til dette ekteparet, vet hvem de er med navn. ikke bare har di svindlet mannfolk. men de har opprettet falsk facebook profil for og lure meg til å tro at jeg hadde møtt en som ville bli kjent med meg, fra det første brevet ble sendt til jeg skulle dra og møte denne «mannen» så var det ingenting som tilsa at jeg kom til å bli lurt og utsatt for mitt livs mareritt. ta gjerne kontakt om du vil vite mere om denne historien

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *