Hilde gjør hva som helst for å redde moren fra å bli ruinert

Tove Løken

Jeg ble offer for svindel i en periode fra november 2017 til april 2018 og tapte rundt 400 000 kroner til mest trolig en kriminell organisasjon i Ghana. Da bestemte jeg meg for å opprette en nettside og fortelle om mine opplevelser og erfaringer for å hjelpe andre ofre. I tillegg til dette publiserer jeg innlegg om dating svindel og gir tips til hvordan overleve en sånn type svindel.

4 Responses

 1. Madeleine sier:

  Går det ikke an å gjøre nettoffer midlertidig utilregnelig? Og kanskje få tilbake kontrollen over pengene sine senere? Det er blitt en sykdom når de er blitt hjernevasket av skammere. Jeg leser ofte om nettsvindel, det går ut over hele familiene.

  • Tove Løken sier:

   Hei, Madeleine

   Det er nok ikke så lett å gjøre nettoffer utilregnelige. Det er ikke lett for et offer å føle at noen vil ta over kontrollen på livet deres. Så dette er nok ikke så lett.

 2. Inger Johannr Sundby sier:

  Hei Tove!
  Jeg oppkevde jo akkurat det samme.
  Jeg var også nektig irritert over at min datter brydde seg. Jeg hadde gjort mange ting for å skjule det, men hun oppdaget det alikevel. Min darrer er veldig pågående og sta og hun ga seg ikke før hun hadde skjønt hva som hadde hendt og før hunhadde ovetbevist meg om at jeg hadde blitt svindlet. Jeg er nå glad for at jeg hørte på henne og har sendt henne en slump med penger også.

  • Tove Løken sier:

   Det er jeg veldig glad for at du sier, Inger Johanne. Jeg tror at din datter reddet deg fra å legge det helt store egget. Hun har vært en veldig støttende faktor i denne prosessen for deg og jeg skjønner at du vil vise din takknemlighet overfor henne. Det er ikke lett å være pårørende heller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *