Se opp for GamesMarket og IQ Testene deres på FB

Tove Løken

Jeg ble offer for svindel i en periode fra november 2017 til april 2018 og tapte rundt 400 000 kroner til mest trolig en kriminell organisasjon i Ghana. Da bestemte jeg meg for å opprette en nettside og fortelle om mine opplevelser og erfaringer for å hjelpe andre ofre. I tillegg til dette publiserer jeg innlegg om dating svindel og gir tips til hvordan overleve en sånn type svindel.

6 Responses

 1. Sjur Vaage sier:

  Prøvde å sende e-post til info@csnord.com. Fikk bare opp at levering til disse mottakerne eller gruppene mislyktes.

 2. Dette har skjedd med meg også. Jeg er 18 på og har ikke råd til å betale 700kr for noe jeg ikke vet hva er. Hva skrev du/dere i mailen?

 3. Jorunn Dahle sier:

  Da er også jeg blitt svindlet – både av CELLO Ltd og iBrainer IQ-test -de har trukket meg uke på uke med kr.99.00
  Og alt går via mobilen og Linus AS Informasjonstjeneste strex. JA, dette er svindel på høyt plan, jeg har aldri skrevet under på noe medlemstilbud. Håper noen kan gjøre noe med dette – jeg aner ikke hvordan en får slettet med lemskapet. Jeg har skrevet til dem via info@csnord.com – om dette hjelper vet jeg ikke.
  Går det ikke an å gjøre noe via Telenor for eksempel? Jeg bare lurer.

  • Tove Løken sier:

   Det var jo trist, Jorunn. Jeg opplevde jo det samme, som du vet, og har fått tilbake mesteparten av det de trekte meg for. Det var fordi jeg klaget på dem, og jeg ga meg ikke før de hørte på meg. Dvs sendte mail når de ikke lot høre fra seg. Du må sende mail til denne emailadressen som du nevner i mailen din: info@csnord.com. Du kan også si til dem at du skal si opp abonnementet ditt, eller sende en sms til: STOPP GAMES 2333. Krev at du får tilbake alle pengene dine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *