Hvordan komme seg ut av offer-rollen

Tove Løken

Jeg ble offer for svindel i en periode fra november 2017 til april 2018 og tapte rundt 400 000 kroner til mest trolig en kriminell organisasjon i Ghana. Da bestemte jeg meg for å opprette en nettside og fortelle om mine opplevelser og erfaringer for å hjelpe andre ofre. I tillegg til dette publiserer jeg innlegg om dating svindel og gir tips til hvordan overleve en sånn type svindel.

1 Response

  1. Tove Løken sier:

    Det høres ut som om du har det veldig tøft, Aina. Jeg tror at det viktigste du kan gjøre for deg selv nå er å ivareta deg selv. Jeg vil anbefale at du ikke sier noe til mannen din akkurat nå og begynner å ivareta deg selv. Da mener jeg at du setter deg ned og tenker over hva som betyr noe for deg. Spør deg selv om hva du trenger og skriv det ned på et papir. Det blir mere virkelig når du får skrevet det ned. Du begynte jo å skrive med en annen mann fordi du følte du manglet noe i livet ditt som du ikke opplever å få med mannen din. Finn ut hva du savner, hva du ønsker, hva du drømmer om. Spør deg spørsmål om hva som er viktig for deg. Bli bevisst på dette. Og når du føler deg klar for det, så ta det opp med mannen din og fortell ærlig om hva du opplever at ekteskapet er for deg. Du kan også ringe meg eller ta kontakt på emailadressen min: tove@datingsvindel.com så kan vi ha kontakt fremover, hvis du vil det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *