Hvordan forholder Økokrim seg til dating svindel?

Tove Løken

Jeg ble offer for svindel i en periode fra november 2017 til april 2018 og tapte rundt 400 000 kroner til mest trolig en kriminell organisasjon i Ghana. Da bestemte jeg meg for å opprette en nettside og fortelle om mine opplevelser og erfaringer for å hjelpe andre ofre. I tillegg til dette publiserer jeg innlegg om dating svindel og gir tips til hvordan overleve en sånn type svindel.

2 Responses

  1. Torunn Larssen sier:

    Eg synes at økokrim skulle ha fått utvida ressurser til å etterforske denne type svindel. Når man utsettes for dette, ønsker man av hele sitt hjerte å få hjelp til å komme på fote igjen økonomisk. D å få et svar som at dessverre er d ingenting vi kan gjøre for å hjelpe deg, river ned d lille håpet man har. Eg tenkte at når eg kontaktet økokrim, så ville de hjelpe meg å få noen av pengene mine tilbake, om ikke alt. Og at de skulle være interessert i å få tatt svindleren. Føles sårende, men skjønner jo og at d er mangel på ressurser. Har bare så lyst til at den som svindler, skal bli satt til veggs.

    • Tove Løken sier:

      Helt enig med deg, Torunn. Det skulle vært brukt mye mere ressurser på denne type svindel for det er tross alt det største problemet i Økokrim. Det er også noen som har tenkt at siden det er mest kvinner som blir svindlet, så handler det også om det, at vi ikke får den oppmerksomheten vi fortjener på grunn av feil kjønn. Hva tror du om det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *