Her er bilder som ofte blir brukt i dating svindel

Tove Løken

Jeg ble offer for svindel i en periode fra november 2017 til april 2018 og tapte rundt 400 000 kroner til mest trolig en kriminell organisasjon i Ghana. Da bestemte jeg meg for å opprette en nettside og fortelle om mine opplevelser og erfaringer for å hjelpe andre ofre. I tillegg til dette publiserer jeg innlegg om dating svindel og gir tips til hvordan overleve en sånn type svindel.

3 Responses

 1. Mary sier:

  Stå på Tove. Fint det er laget en slik side. Summen du har betalt er ikke mer enn man kan oppleve å bli utestående med i forhold til norske, sleipe partnere som bare skal ha penger til en bil / campingvogn, de aldri gjør opp for.
  Det er surt, men lånet deres må vi bare betale – når de ikke gjør.

  • Tove Løken sier:

   Hei, Mary
   Fint å høre fra deg og håper du har det bra.
   Høres ut som om du har en historie å fortelle du også. Jeg håper det går bra med deg nå.
   Det er surt med pengene, for det er vi som sitter igjen med gjelden. For meg handler det om å ta ansvar og se fremover. Jeg får ikke pengene igjen og må akseptere at sånn er realiteten.

   Hilsen Tove

  • Tove Løken sier:

   Jeg ble litt nysgjerrig på deg nå, Mary. Ser du driver med det samme sjøl eller? Det står iallefall Datingsvindel ved siden av navnet ditt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *