Forelsket i en svindler

Tove Løken

Jeg ble offer for svindel i en periode fra november 2017 til april 2018 og tapte rundt 400 000 kroner til mest trolig en kriminell organisasjon i Ghana. Da bestemte jeg meg for å opprette en nettside og fortelle om mine opplevelser og erfaringer for å hjelpe andre ofre. I tillegg til dette publiserer jeg innlegg om dating svindel og gir tips til hvordan overleve en sånn type svindel.

4 Responses

 1. Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!
  Extremely helpful info specifically the last phase :
  ) I care for such info much. I used to be seeking this particular information for a very
  long time. Thank you and good luck. http://russkie-seriali.net/user/BradleyR14/

  • Sommerfugl sier:

   Thanks for commenting my post.
   Do you want to share some of your experience regarding this matter? I would love to hear your story.

 2. Irene sier:

  OMG Tove ! Jeg skulle ha kontaktet deg litt oftere. Når foretok du den første innbetalingen ?

  • Sommerfugl sier:

   Hei, Irene og takk for svar
   Jeg foretok forresten den første innbetalingen tre uker etter at jeg ble kjent med David, han som svindlet meg.
   Det jeg umiddelbart tenker på når du sier du skulle ha kontaktet meg litt oftere, er at det er ikke sikkert jeg hadde hørt på deg, hvis du hadde sagt til meg at du mistenkte dette for være å svindel. Det som skjedde var at jeg ble veldig følelsesmessig knyttet til denne mannen og ønsket ikke at noen andre skulle fortelle meg at det kunne være svindel. Jeg ville så gjerne tro at dette var kjærlighet og ikke noe forsøk på å utnytte meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *